HELSENORGE

Informasjonsmøte om HS (Hidradenitis suppurativa)

Ønsker du å delta i en klinisk studie for behandling av HS? Bli med oss på zoom-møte 8. september kl. 12.00-13.00.

På møtet vil  nasjonal koordinator, dr. Tzellos Thrasyvoulos, fortelle mer om studien og hvordan du kan delta. Møtet er arrangeres i samarbeid med Psoriasis- og eksemforbundet.

Informasjon om møtet finner du på Facebook og på nettsiden til psoriasis- og eksemforbundet.

Meeting ID: 810 419 8884

Om studiet:

Hidradenitis suppurativa (HS) er en kronisk inflammatorisk hudsykdom kjennetegnet av ømme byller i armhulene og/eller lyskeområdet.

Dette er en randomisert utprøverblindet og pasientblindet (dobbelblindet), placebo kontrollert fase 2-multisenterstudie for effekten, sikkerheten og farmakokinetikken for spesolimab hos pasienter med moderat til alvorlig hidradenitis suppurativa.

Studiepopulasjonen vil bestå av voksne pasienter med en diagnose for moderat til alvorlig HS i minst 1 år før baseline.

Primærmålet med denne studien er å evaluere effekten av spesolimab hos pasienter med moderat til alvorlig HS.
Det sekundære målet med denne studien er å vurdere sikkerhet, tolerabilitet og farmakokinetikken for spesolimab hos pasienter med moderat til alvorlig HS.