Morbus Chron og ulcerøs kolitt

Aktiviteter og opplæring for pasienter og pårørende , 17.04.2018-18.04.2018 , Medisinsk avdeling Vesterålen

Lærings- og mestringskurs for deg som har Morbus Chron eller ulcerøs kolitt

Du er velkommen til å invitere en av dine nærmeste til å delta på kurset sammen med deg.

Kunnskap gir økt trygghet og mestring i hverdagen. På kurset vil du møte erfarne fagfolk fra sykehuset som vil forelese om ulike tema. I tillegg møter du en brukerrepresentant som vil fortelle om sine erfaringer. Du vil også lære gjennom å dele erfaringer med de andre som deltar på kurset.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Du må ha henvisning fra fastlege eller lege i sykehus for å delta.

Henvisning sendes: Nordlandssykehuset Vesterålen, Medisinsk avdeling, Søndre gate 19, 8450 Stokmarknes

17.04.2018-18.04.2018
Søndre gate 19 - A, Stokmarknes
Møterom A3120 3.etg