NLSH i Stormen

11.04.2019
Litteratursalen, Stormen bibliotek

HR - Kunnskapsbygging og rekruttering
Vedvarende utmattelse, som også kalles fatigue, er en overveldende opplevelse av tretthet og mangel på energi. Det er et vanlig symptom ved mange sykdommer.

Utmattelse kan fremstå både fysisk og mentalt.

Årsaken til fatigue kan skyldes et samspill mellom mellom biologiske, psykologiske og sosiale faktorer. Tiltak som kan hjelpe retter seg mot alle disse områdene.

Vi har invitert tre forelesere som vil formidle hvordan det er å leve med Fatigue og hvordan man kan håndtere det i hverdagen.

Marleen Rones, sykepleier og tillitsvalgt i Norsk Reumatikerforbund
Lill Iren Barstad Jensen, sosionom og tillitsvalgt i Blodkreftforeningen
Helene Faber-Rod, psykologspesialist Nordlandssykehuset

Nordlandssykehuset i Stormen
Nordlandssykehuset har kompetanse på så mange områder.
Denne kompetansen bruker vi døgnet rundt for pasientene våre. Vi bruker den også på forskning, utdanning og undervisning.
Men vi ønsker også å dele kunnskapen vår.
Derfor skal vi bruke Litteraturhuset Stormen som en arena for forelesninger etterfulgt av spørsmål og eventuelle diskusjoner.

Gratis inngang, første mann til mølla.