Den viktige søvnen, 13. februar 2020

Nordlandssykehuset i Stormen, 13.02.2020

Den viktige søvnen.
Søvn er svært viktig for god helse. Forskning viser at dårlig søvn kan påvirke både humør, konsentrasjon og yteevne. Ca. 1/3 av voksne har søvnvansker, flere kvinner enn menn, og dette er stigende med alder.

NLSH i Stormen

Når og hvor

Dato
13.02.2020 
Klokkeslett
19:00-20:00
Sted
Litteratursalen, Stormen bibliotek, Storgata 1A, Bodø
 
Arrangør
Stormen bibliotek og Nordlandssykehuset 
MedarrangørMer informasjon
Stormen bibliotek  
Insomni er den vanligste søvnforstyrrelsen. Problemer med innsovning, hyppige opp våkninger, tidlig morgenvåkning, og i tillegg nedsatt  dagtidsfunksjon er vanlige symptomer. Vi vet at dette øker risikoen for utvikling av helseplager, frafall i arbeidslivet og ulykker.

Strever du med søvnen? Opplever du at du får for lite søvn? Er du uopplagt i løpet av dagen? Hva kan dette skyldes, og hva kan du gjøre med dette? 

For å belyse dette viktige temaet har vi invitert med spesialsykepleier Aina Swensson ved søvneheten Nordlandssykehuset, spesialfysioterapeut Maria Grytvik Hartvedt ved Frisklivssentralen i Bodø og psykiater Terje Øiesvold som forteller om Insomni med en psykiaters skråblikk

Velkommen til en kveld med Nordlandssykehuset i Stormen!

Nordlandssykehuset i Stormen
Nordlandssykehuset har kompetanse på så mange områder. Denne kompetansen bruker vi døgnet rundt for pasientene våre. Vi bruker den også på forskning, utdanning og undervisning.
Men vi ønsker også å dele kunnskapen vår.
Derfor skal vi bruke Stormen bibliotek som en arena for forelesninger etterfulgt av spørsmål og eventuelle diskusjoner.

Førstemann til mølla - gratis inngang.
Fant du det du lette etter?