Nordlandssykehuset i Stormen

Nordlandssykehuset i Stormen , 18.10.2018

Damenes aften - tenk rosa i oktober, den beste beskyttelsen er tidlig oppdagelse

18.10.2018
Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø

HR - Kunnskapsbygging og rekruttering
Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen hos kvinner og rammer 3400 i Norge hvert år. Én av tolv norske kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet.

Dersom du vil vite mer kan du komme til Stormen litteratursal torsdag 18. oktober. Kveldens foreleser er overlege Lisa Steffensen. Hun jobber som Bryst- og endokrinkirurg ved Nordlandssykehuset i Bodø.

Vardesentret ved Nordlandssykehuset vil også være tilstede.

Nordlandssykehuset i Stormen
Nordlandssykehuset har kompetanse på så mange områder.
Denne kompetansenbruker vi døgnet rundt for pasientene våre. Vi bruker den også på forskning, utdanning og undervisning.
Men vi ønsker også å dele kunnskapen vår.
Derfor skal vi bruke Stormen bibliotek som en arena for forelesninger etterfulgt av spørsmål og eventuelle diskusjoner.

Førstemann til mølla - gratis inngang.