Overvekt Lofoten

Gruppeopplæring , 2-4 ganger i året , Medisinsk klinikk, Lærings- og mestringssenteret

Motivasjons- og mestringskurs for sykelig overvektige.

2-dagers motivasjons- og mestringskurs for deg som er overvektig, og som følges opp ved polikk for sykelig overvekt ved NLSH Lofoten. På kurset møter du erfarne fagfolk fra sykehuset og Vestvågøy kommune som foreleser om ulike tema, samt erfarne brukerrepresentanter som forteller om sine erfaringer med vektreduksjon ved operasjon og ved livsstilsendring. På kurset lærer man også gjennom å dele erfaringer med andre i samme situasjon. Det blir god tid til spørsmål og erfaringsutveksling underveis, og vi anbefaler at du deltar aktivt for å få best mulig utbytte av tilbudet

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Du trenger henvisning for å delta. Be din sykepleier ved poliklinikk for sykelig overvektige henvise deg til kurset. Kursdeltakere for innkalling og program i posten. Vi kaller deg inn når det er nok henviste pasienter til å holde kurset.

Når og hvor

Tid
2-4 ganger i året
Klokkeslett
 
Sted
Lofoten, Gravdal
Store møterom, 3 etasje
 
Arrangør
Medisinsk klinikk, Lærings- og mestringssenteret
 
Kontakt
Sykepleiere ved poliklinikk for sykelig overvekt/kursledere:
Trine Edvardsen og Sylvi Lorentzen:

Rådgiver ved Lærings- og Mestringssenteret, NLSH Lofoten: Elin Pladsen 755 72 151
Elin.Pladsen@nlsh.no
 

Innhold i kurset

Medisinsk faktakunnskap, Motivasjon og Mestring, Endring, Fysisk Aktivitet, Ernæring og kosthold, Innlegg fra brukerrepresentanter som har oppnådd vektreduksjon ved operasjon og livsstilsendring, informasjon om tilbud i kommunene.

Målsetting

Målet er at du skal få økt kunnskap om vektreduksjon, oppleve bedre forståelse og kontroll over situasjonen, og at du skal ha et bedre grunnlag for å ta valg som er riktig for deg i din situasjon.

Praktisk informasjon

Utskriftsvennlig brosjyre

Motivasjonskurs Overvekt Lofoten.pdf

Kursdatoer

29 og 30 oktober 2018

19 og 20 november 2018

Program

Program Overvekt Lofoten.pdf

Nyttige nettsider

Kommer

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.