Nevrologisk poliklinikk, Bodø

Nevrologisk poliklinikk tilbyr utredning, behandling og oppfølging av pasienter med diagnostisert eller mistanke om nevrologisk sykdom. Vi er lokalisert i nye lokaler i 6. etasje i fløy K og hos oss jobber det leger, sykepleiere, fagsykepleiere, helsesekretærer og teknikere i klinisk nevrofysiologi. Vi har pasienter til polikliniske timer, til dagbehandling, og til lengre utredninger over flere dager. Vi har også et Klinisk Nevrofysiologisk laboratorium (KNF) som utfører nevrofysiologiske undersøkelser på pasienter med mistanke om sykdom i perifere nerver eller muskler. 

Les mer om Nevrologisk poliklinikk, Bodø

Nevrologisk poliklinikk, Bodø

Les mer om Klinisk Nevrofysiologisk laboratorium KNF

På KNF-lab jobber teknikere og leger med spesialopplæring i klinisk nevrofysiologi. Her utredes pasienter i alle aldre, fra barn til eldre. Det gjøres ulike undersøkelser ut fra problemstillingen:
Elektroencefalografi EEG 
Elektromyografi EMG
Nevrografi
Visual evoked response VEP

Les mer om fagsykepleiere

Våre fagsykepleiere har poliklinikk med oppfølging av pasienter med Multippel Sklerose (MS), Epilepsi, Parkinsons sykdom, Hjerneslag og Amyotrofisk lateral sklerose (ALS). De tilbyr også pasient- og pårørendeopplæring i samarbeid med Lærings- og mestringssenteret.  De ulike fagsykepleierne har forskjellige dager de er tilgjengelig på poliklinikken;
 • MS-sykepleier- alle hverdager unntatt torsdag, 90636494
 • ALS-sykeleier- annen hver onsdag, partallsuker, 90634452
 • Epilepsisykepleier- mandag, tirsdag og annenhver onsdag oddetallsuke, 90634452
 • Slagsykepleier- hver tirsdag 91558424, tast 3
 • Parkinsons sykdom- hver torsdag, 90634452
Ønsker du å snakke med fagsykepleierne utenom din time, kan du ringe telefonnumrene ovenfor. Vennligst respekter fagdagene, siden sykepleierne har andre oppgaver å ivareta når de ikke har fagdag. 

Les mer om undersøkelser og behandling som gjøres hos oss

Vi utfører også infusjonsbehandlinger, spinalpunksjoner, påfyll av implantert legemiddelpumpe (Baklofen) og Botox-behandling for pasienter med hodepine og dystoni. 
Spinalpunksjon
Tysabri behandling ved Multippel sklerose

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
6. etasje i K-fløya - gå inn hovedinngangen og ta heisen opp.
Telefon
91 55 84 28
E-post
Bodø, sentrum
Besøksadresse
Parkveien 95(Kart)
Parkveien 95, 8005 Bodø
Telefon
75 53 40 00
mandag - søndag 0000 - 2400

Dekning av reiseutgifter

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling kan du ha rett til å få dekket nødvendige utgifter. Les mer om dine rettigheter

Parkering Bodø sentrum

Parkeringen i Bodø sentrum koster kr. 17,- pr time i disse tidsrommene: 

 • Mandag-fredag: kl. 08.00–17.00
 • Lørdag. kl. 08.00–15.00
 • Søndag: gratis

Parkering kan også foretas med Easy Park-appen, kode 8149.

Kartet under viser parkeringsplasser for besøkende.


Planlegg reisen til Nordlandssykehuset

Mange reiser til eller fra sykehuset med offentlig transport. Det er mulig å ta seg frem til de fleste avdelinger ved Nordlandssykehuset med buss. Sjekk ut reisnordland.no for rutetider.

Trenger du drosje? Ring Nordland taxi, tlf. 07550

Pasientreiser ivaretar organiseringen av rekvirerte reiser for Nordlandssykehuset, les mer om pasientreiser Nordlandssykehuset

Praktisk informasjon

Biblioteket, Bodø sentrum

Åpent alle hverdager fra kl. 09.00-15.00.

Plassering i fløy H01, samlokalisert med Lærings- og mestringssenteret.
 
Hoveddelen av bibliotekfilialens samling er medisinsk faglitteratur om somatiske lidelser og pensumlitteratur for helsefaglige utdanninger. En egen samling med tilpasset litteratur beregnet på pasienter og pårørende finnes også. Det tilbys litteratursøk for ansatte/studenter, fjernlån fra andre bibliotek, lesesalsplasser og kunde-PC.
 
Kontaktinformasjon:  somatikkbibliotek@nlsh.no

Kantine, Bodø sentrum

Panorama kafè finner du i 9. etasje, se vår Facebookside

Åpningstider:

Kl. 09.30-19.00 på hverdager. Helg og høytider: stengt.

Kantinen har bankterminal.

Kiosk, Bodø sentrum

Narvesen ligger i 1. etasje og har følgende åpningstider:

 • Hverdager: 07.00-21.00
 • Lørdag: 09.30-20.00
 • Søndag: 11.00-20.00

Røyking

​​Det er satt opp en røykebu til venstre for den gamle hovedinngangen. Ut over dette er det ikke tillatt å røyke på sykehusets område. For å komme seg inn i sykehuset igjen må man benytte inngangen ved siden av apoteket.

Trådløst nettverk

I Bodø og i Lofoten er det tilgang  på internett, men du må ha brukernavn og passord. Dette får du enten i resepsjonen eller hos den aktuelle klinikken du er på.

Lappene gir deg tilgang for enten ett døgn eller en uke.

Zefyr hotell, pasienthotell Bodø

Zefyr Hotell ligger på sykehusområdet og har inngang fra Biskop Kroghs gate 21. Det er også gjennomgang fra sykehuset via hovedinngangen i Parkveien. Hotellet er døgnåpent, og det er alltid noen som tar i mot deg i resepsjonen når du kommer.

Telefon: 75 50 06 20

E-post: 

Parkering: Hotellets gjester kan parkere på egne merkede parkeringsplasser under oppholdet. OBS! Husk å hente parkeringsbevis i resepsjonen. I tillegg finnes det godt med parkeringsplasser mot betaling på sykehusets parkeringsplass, og på kommunale plasser rundt hotellet.

Om hotellet: Pasienter som bor på Zefyr må være friske nok til å klare seg selv. Det er avdelingen som har det medisinske ansvaret for behandlingen din ved sykehuset, som avgjør om du kan bo på hotellet, eller må være innlagt på avdelingen.

Alle rommene har minst to senger, eget bad, kjøleskap og TV på rommet. Trådløst internett er gratis for hotellets gjester. Frokost er inkludert i romprisen. Lunsj, middag og kveldsmat er til salgs i hotellets restaurant for de som ikke har alle måltider inkludert.

Det finnes også et enklere mattilbud, samt kioskvarer, til salgs i hotellets resepsjon hele døgnet. Det er TV og trådløst internett på alle rom.

Pasienthotellet eies av Nordlandssykehuset HF og driftes av Norlandia. Resepsjonen er bemannet med en sykepleier døgnet rundt. Denne personen kan være behjelpelig med råd og informasjon.

ALS, muskelsvinnhttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/als-muskelsvinnALS, muskelsvinnAALS muskelsvinnsykdomALS muskelsvinnsykdomALS muskelsvinnsykdomALS muskelsvinnsykdom
Antiepileptisk behandling, Bodøhttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/antiepileptisk-behandling-bodoAntiepileptisk behandling, BodøAEpilepsi - antiepileptisk behandlingEpilepsi - antiepileptisk behandlingEpilepsi - antiepileptisk behandlingEpilepsi - antiepileptisk behandling
EEG - Elektroencefalografi, Bodøhttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/eeg-elektroencefalografi-bodoEEG - Elektroencefalografi, BodøEEEGEEGEEGEEG
Epilepsihttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/epilepsiEpilepsiEEpilepsiEpilepsiEpilepsiEpilepsi
Hodepinehttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/hodepineHodepineHHodepineHodepineHodepineHodepine
Hypofyseadenomhttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/hypofyseadenomHypofyseadenomHHypofyseadenomHypofyseadenomHypofyseadenomHypofyseadenom
Multippel sklerosehttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/multippel-skleroseMultippel skleroseMMultippel sklerose (MS)Multippel sklerose (MS)Multippel sklerose (MS)Multippel sklerose (MS)
Narkolepsihttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/narkolepsiNarkolepsiNNarkolepsiNarkolepsiNarkolepsiNarkolepsi
Nevrofysiologisk måling, EMG/nevrografihttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/nevrofysiologisk-maling-emgnevrografiNevrofysiologisk måling, EMG/nevrografiNNevrofysiologisk måling, EMG/nevrografiNevrofysiologisk måling, EMG/nevrografiNevrofysiologisk måling, EMG/nevrografiNevrofysiologisk måling, EMG/nevrografi
Parkinsons sykdomhttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/parkinsons-sykdomParkinsons sykdomPParkinsonParkinsonParkinsonParkinson
Rehabilitering - nevrologiske sykdommer - vurderingsoppholdhttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/rehabilitering-nevrologiske-sykdommer-vurderingsoppholdRehabilitering - nevrologiske sykdommer - vurderingsoppholdRRehabilitering, nevrologiske sykdommer - vurderingsoppholdNevrologiske sykdommer, rehabilitering - vurderingoppholdRehabilitering, nevrologiske sykdommer - vurderingsoppholdRehabilitering, nevrologiske sykdommer - vurderingsopphold
Spinalpunksjonhttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/spinalpunksjonSpinalpunksjonSSpinalpunksjonSpinalpunksjonSpinalpunksjonSpinalpunksjon
Ultralyd av halspulsårerhttps://nordlandssykehuset.no/behandlinger/ultralyd-av-halspulsarerUltralyd av halspulsårerUUltralyd av halspulsårerUltralyd av halspulsårerUltralyd av halspulsårerUltralyd av halspulsårer

Arrangementer

 • Tirsdag 20.04.
  Multippel Sklerosekurs (MS- kurs) - Bodø

  Tre dagers lærings- og mestringskurs for deg med MS og en av dine pårørende. Sammen om mestring, læring for livet.

 • Mandag 03.05.
  Parkinsonkurs - Bodø

  To dagers lærings- og mestringskurs for deg som har Parkinson og en av dine nærmeste pårørende. Sammen om mestring, læring for livet.

 • Tirsdag 09.11.
  Multippel Sklerosekurs (MS- kurs) - Bodø

  Tre dagers lærings- og mestringskurs for deg med MS og en av dine pårørende. Sammen om mestring, læring for livet.

 • Torsdag 18.11.
  Parkinsonkurs - Bodø

  To dagers lærings- og mestringskurs for deg som har Parkinson og en av dine nærmeste pårørende. Sammen om mestring, læring for livet.

 • Epilepsikurs for voksne - Bodø

  To dagers lærings- og mestringskurs for voksne med Epilepsi og en av dine pårørende. Sammen om mestring, læring for livet.

Fant du det du lette etter?