Rusteamet Lofoten

Vi er tre faste behandlere i Rusteamet her: Psykolog, sykepleier og vernepleier, alle med videreutdanning. I tillegg er det tilknyttet psykiater som er rådgiver i medisinske spørsmål.

Behandlingstilbud er både samtaleterapi og gruppebehandling.

Les mer om Rusteamet Lofoten

Rusteamet Lofoten

Samtaleterapi: Behandler tilbyr også fellessamtaler med pasient, familie og øvrig nettverk.

For å gi et helhetlig tilbud til den enkelte pasient, samarbeider vi tett opp mot fastlege, øvrig kommunehelsetjeneste og NAV.

Utredning: Årsakene til rusmisbruk er ofte sammen satte. Har pasienten andre lidelser som kan sees i sammenheng med sitt rusmisbruk? Utredningene er ofte et samarbeid med nevropsykolog.

Gruppebehandling: Dette også for å finne rett type hjelp.

Poliklinisk behandling, eventuelt for sine psykiske plager. Behandler og pasient samarbeider i mange tilfeller med kommunale instanser som NAV, fastlege, kommunal rus-psykiatritjeneste med mer, Rusteamet kan også henvise pasienten videre til poliklinikkens øvrige behandlere, til sped og småbarnsteam, familieteam/terapeut. Påmelding til planlagt gruppebehandling i poliklinikken eller til dagenhetene.

Kontaktinformasjon

Telefon
76 06 02 64
Lofoten, Gravdal
Besøksadresse
Sykehusbakken 23(Kart)
Sykehusbakken 23, 8372

Dekning av reiseutgifter

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling kan du ha rett til å få dekket nødvendige utgifter. Les mer om dine rettigheter

Parkering, Gravdal

 Oversiktsbilde parkering Lofoten, Gravdal

Planlegg reisen til Nordlandssykehuset

Mange reiser til eller fra sykehuset med offentlig transport. Det er mulig å ta seg frem til de fleste avdelinger ved Nordlandssykehuset med buss. Sjekk ut reisnordland.no for rutetider.

Trenger du drosje? Ring Nordland taxi, tlf. 07550

Pasientreiser ivaretar organiseringen av rekvirerte reiser for Nordlandssykehuset, les mer om pasientreiser Nordlandssykehuset

Praktisk informasjon

Kantine, Lofoten Gravdal

Kantina ligger i første etasje - til høyre ved hovedinngangen.
Åpningstider: Fra 07.30 -14.00 på hverdager. Stengt helg og høytider.

Kantinen har bankterminal.

Trådløst nettverk

I Bodø og i Lofoten er det tilgang  på internett, men du må ha brukernavn og passord. Dette får du enten i resepsjonen eller hos den aktuelle klinikken du er på.

Lappene gir deg tilgang for enten ett døgn eller en uke.
Fant du det du lette etter?