Allmenspykiatrisk team, Bodø

Allmennteam i Bodø er en allmennpsykiatrisk poliklinisk enhet som tar i mot henvendelser fra kommunene; Beiarn, Bodø, Gildeskål, Meløy, Røst, Skjerstad, Steigen og Værøy.

Les mer om Allmenspykiatrisk team, Bodø

Allmenspykiatrisk team, Bodø

Behandlingstilbudet

I løpet av de én til tre første timene blir det gjort en utredning, og det blir tatt stilling til hva som evt. kan være et aktuelt behandlingstilbud. Behandlingens varighet vil variere avhengig av behov og behandlingsmålsetting. 

Behandlingen gis hovedsaklig individuelt, evt. i grupper. Pårørendearbeid kan ved ønske og behov være en del av behandlingen.  Det gis tilbud om behandling hos psykomotorisk fysioterapeut til noen internt henviste pasienter. Poliklinikken yter også konsultativ bistand, rådgivning, veiledning og undervisning til kommunalt hjelpeapparat og andre instanser.

Praktiske opplysninger:

Inntak

De som får et tilbud ved poliklinikken er som oftest henvist fra fastlege. De kan også være henvist fra andre deler av SDPS og fra Nordlandssykehuset.
Henvisninger blir løpende rettighetsvurdert og fordelt til behandler, og det skal innen 10 virkedager sendes ut svarbrev med resultat og evt frist og dato for time dersom det gis rett til nødvendig helsehjelp.

Egenandel ved poliklinisk behandling

Egenandelen for polikliniske samtaler er på 320,- kr (2015). Dette betales etter hver samtale om du ikke er registrert med frikort. Frikort får du hos HELFO når beløpsgrensen er nådd. Ubenyttede timer eller timer som ikke er avbestilt før 24t før avtale, faktureres den enkelte med 640,- kr.

Kontakt med behandlere

Behandlere er tilgjengelig gjennom ekspedisjonen. Dersom de er opptatt kan det legges igjen beskjed til sekretær, slik at de kan ringe tilbake ved anledning.

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
Mellomåsen - fløy A.
Telefon
75 50 17 00
mandag - fredag 1100-1300
Mellomåsen 108, Rønvik
Besøksadresse
Mellomåsveien 108(Kart)
Mellomåsveien 108, 8092 Bodø.
Telefon
75 53 40 00
mandag - fredag 0800 - 1530

Hvordan komme seg til Mellomåsen

Fra Bodø sentrum/hurtigbåtterminalen: Buss nr 3 fra Kulturhuset Stormen – til stoppestedet "Mellomåsen" i krysset Mellomåsveien og Junkerveien - 180 meter å gå til/fra sykehuset. Link til rutetabell: Bussrute Bodø Linje 3

Buss nr 9 går fra Sentrumsterminalen (buss) – til stoppestedet "Mellomåsen" i krysset Mellomåsveien og Junkerveien - 180 meter å gå til/fra sykehuset. Link til rutetabell: Bussrute Bodø Linje 9

Fra Bodø lufthavn: Buss nr 1 til City Nord eller Aspåsen, bytt til buss nr 3 til "Mellomåsen" i krysset Mellomåsveien og Junkerveien - 180 meter å gå til/fra sykehuset. Link til rutetabell: Bussrute Bodø Linje 3

Fra Bodø togstasjon: Gå 150 meter til Sjøgata 41, ta buss nr 3 til stoppestedet "Mellomåsen" i krysset Mellomåsveien og Junkerveien - 180 meter å gå til/fra sykehuset. Link til rutetabell: Bussrute Bodø Linje 3

 Fra hurtigruten i Bodø: Gå 400 meter til stoppestedet "Terminalveien", ta buss nr 3 til stoppestedet  "Mellomåsen" i krysset Mellomåsveien og Junkerveien - 250 meter å gå til/fra sykehuset. Link til rutetabell: Bussrute Bodø Linje 3

Parkering Bodø, Rønvik

 ​

Praktisk informasjon

Biblioteket Rønvik

​​Åpningstid: 09-15 alle hverdager.

Plassering i fløy RE-1, samlokalisert med HR Seksjon for kunnskapsbygging og rekruttering.

Hoveddelen av bibliotekfilialens samling er medisinsk faglitteratur om psykiatriske lidelser og pensumlitteratur for helsefaglige utdanninger. Det tilbys litteratursøk for ansatte/studenter, fjernlån fra andre bibliotek og kunde-pc'er.

Filialen har en egen samling skjønnlitteratur, inkl. filmer og lydbøker.

E-post direkte til oss: psykiatribibliotek@nlsh.no

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.