Oppdaterte tall fra sykehusene i Helse Nord

Her gir vi oversikt over innlagte pasienter med bekreftet covid-19 og antall ansatte med smitte og i karantene/isolasjon ved sykehusene i Helse Nord.

Tabellen under viser antallet innlagte pasienter med bekreftet koronasmitte per helseforetak. Av personvernhensyn oppgis antall pasienter i intensivavdelinger og respirator på regionalt nivå og ikke per helseforetak. I vår helseregion er det få pasienter og risiko for identifisering. Personlige forhold som hvilken type sykehusbehandling en person får, er taushetsbelagt informasjon.

Antall innlagte pasienter oppdateres daglig innen klokken 13. Antall ansatte med smitte eller i karantene/isolasjon oppdateres mandag og torsdag.

Covid-19-status i sykehusene i Helse Nord (17.04.21)

Totalt innlagte covid-19-pasienter
Innlagt i intensivavd.
Intensiv-innlagte i respirator
​Døde pas.
hittil
​Ansatte med covid-19*
​Ansatte i karantene og isolasjon*
FIN

1**
​4
33

* Tall for ansatte med smitte og i karantene/isolasjon oppdateres mandag og torsdag.
** Oppgis ikke grunnet taushetsbelagt pasientinformasjon. Det er få pasienter og risiko for identifisering, noe som kan bryte med personvernhensyn.

Forkortelser