https://commons.wikimedia.org/wiki/User:DXR

Nordlandssykehuset i Stormen

Dette er vårt tilbud til befolkningen i Bodø, hvor vi ønsker å formidle våre ansattes kunnskap om helse og forskning. Vi bruker Litteraturhuset i Stormen bibliotek som arena for 1-times forelesninger, etterfulgt av spørsmål og eventuelle diskusjoner. På disse arrangementene kan det komme opptil flere hundre personer.

Tidligere arrangementer i Stormen

Behandling av akutt hjerteinfarkthttps://nordlandssykehuset.no/arrangementer/behandling-av-akutt-hjerteinfarkt-2017-01-19Behandling av akutt hjerteinfarktBehandling av akutt hjerteinfarkt. Hvordan tenker spesialistene i Nordlandssykehuset at dette tilbudet bør organiseres? Skaden i hjertet forverres jo lengre tid det tar før behandling kan gis.
NLSH i Stormenhttps://nordlandssykehuset.no/arrangementer/nlsh-i-stormen-2020-02-13NLSH i StormenDen viktige søvnen. Søvn er svært viktig for god helse. Forskning viser at dårlig søvn kan påvirke både humør, konsentrasjon og yteevne. Ca. 1/3 av voksne har søvnvansker, flere kvinner enn menn, og dette er stigende med alder.
NLSH i Stormenhttps://nordlandssykehuset.no/arrangementer/nlsh-i-stormen-2019-04-11NLSH i StormenFatigue / vedvarende utmattelse. Vedvarende utmattelse, som også kalles fatigue, er en overveldende opplevelse av tretthet og mangel på energi. Det er et vanlig symptom ved mange sykdommer.Fant du det du lette etter?