HELSENORGE

«Høstmøte» 18. mars i regi av fagnettverket "Infeksjoner i Nord"

Velkommen til tredje "høstmøte" i regi av fagnettverket  «Infeksjoner i Nord». Du leser riktig! Høstmøte på våren!

Naturbilde av Tromsø
​Grunnet pandemien ble det ikke hold noe møte i 2020 og møtet som skulle avholdes 12. november 2021 måtte flyttes. Vi håper det er mange som er giret på faglig og sosialt påfyll etter to år preget av Covid, lock-down, TISK og nå Omikron!

Det ble i 2019 avholdt et spennende møte med mange deltakere. Vi satser på å gjenta suksessen! Planen er å holde et årlig høstmøte for de med interesse for infeksjonssykdommer i Helse Nord men deltakere utenfor regionen er selvfølgelig velkomne. Møtet vil ikke bli avholdt digitalt. Samlingen er uten legemiddelindustrien og er tenkt å erstatte tidligere Infeksjonsforum Nord Norge.Det er satt sammen et spennende program! "Høstmøtet" har tema "Covid pandemien – hva har vi lært? Nye nasjonale retningslinjer for bruk av antibiotika og fremtidens behandling." Møtet avsluttes med spennende "Parasittologisk dessert". 

Møtet er fredag 18. mars på Scandic Ishavshotel i Tromsø og starter kl 10.  Registrering er fra kl 09.30.  Møtet er godkjent fra legeforeningen med 7 timer i et utvalg av spesialiteter – se program. For den som ønsker delta på hyggelig middag, blir dette kvelden før møtet. Kurset ligger også i kurskatalogen fra legeforeningen med kursnr. 34825.

Fagnettverket "Infeksjoner i Nord" består av: Sandra Åsheim (leder) mikrobiologi Bodø, Hans Erling Simonsen infeksjon Bodø, Tore Lier mikrobiologi Tromsø, Dag Seeger Halvorsen infeksjon Tromsø, Vegard Skogen infeksjon Tromsø. Programmet er utarbeidet av medlemmene i fagnettverket.


Påmeldingsfrist er forlenget til 13​. mars.


Håper på godt oppmøte til et spennende program!