Lei bolig via oss!

Personell i kort- og langtidsvikariat ved Nordlandssykehuset Bodø og Stokmarknes kan leie bolig via sykehuset.

Bilde av hybel

Ved Nordavind på Mørkved har du tilgang på eget kjøkken og bad på rommet.

I samarbeid med Student i Nord i Bodø og Hurtigrutens hus i Vesterålen, har Nordlandssykehuset inngått en avtale om at hybler og rom kan leies ut til sommervikarer og ved korttidsleie.

- Alle kan leie korttidsboliger hos oss, dersom vi har kapasitet, sier boligkonsulent Audun Bjølgerud i Student i Nord. 

Inkluderer utstyr

I Bodø har Student i Nord ledige rom ved studentboligene Flatvold i Rønvik og i Nordavind ved Nord universitet på Mørkved.

Hyblene på Flatvold har eget bad, men du deler kjøkken med andre. Nordlandssykehuset disponerer cirka 12 rom, husleien er 6.000 kroner/måneden.

Flatvold ligger i gangavstand til sykehuset, men det er også bussforbindelse om det foretrekkes. Utenfor er det en stor parkeringsplass for de som har bil.

Inkludert i leien er alt du trenger for å kunne bo i boligen. Kjøkkenutstyr, renholdartikler, sengetøy med dyne og pute, samt wifi. Du trenger bare å ta med egne klær og toalettsaker, sier Bjølgerud.

Skal du bo lenge, kan du få tilgang til vaskeriet på huset. Du får utdelt vaskebrikke som du selv fyller på med penger.

Studentbolig

Ved Flatvold studentboliger er det lett å gjøre rommene personlig og koselig med litt pynt og levende blomster.

Ved Nordavind har du tilgang på eget kjøkken og bad på rommet. Nordlandssykehuset disponerer 28 rom. Husleien er på 6.000 kroner/måneden.

Nordavind ligger på Mørkved, i tilknytning til Nord universitet. Det er gode bussforbindelser mot City Nord, sentrum og sykehuset.

Også her er alt du trenger av møbler og utstyr inkludert.

På Flatvold må du leie minst 14 dager, men varigheten kan tilpasses etter behov. Ved Nordavind kan du leie fra én dag og varigheten tilpasses etter behov.

- Våre vakre smil og fantastiske medarbeidere på drift og renhold er også med på kjøpet, sier han.

Arbeidspult

Flatvold studentbolig i Rønvik har alt du trenger på hybelen, også arbeidspult.

Følg bookingen din

Ved å laste ned appen Studentinord, har du mulighet til å følge med på bookingen din, og varsle studentsamskipnaden om det er noe med boligen du lurer på.

- Våre folk er raskt ute om det er noe som må fikses. 

De som søker bolig i vikarperioden, bes om å skrive «NLSH VIKAR sommer 2021» i kommentarfeltet under booking. Kanselleringer som skjer under 14 dager før innflytting vil bli belastet med 350 kroner i kanselleringsgebyr per rom.

- De som skal booke, bes om å gjøre det så snart de har arbeidsplanen tilgjengelig, sier han.

Parkering og eget bad

I Hurtigrutens hus på Stokmarknes, disponerer sykehuset sju dobbeltrom på helårsbasis og ti enkeltrom om sommeren.

Husleien er på 4.600 kroner måneden, eventuelt 250 kroner per døgn. Alle rom er fullt utstyrt med kjøkkenutstyr, sengetøy, håndklær, internett og TV.

Dobbeltrommene befinner seg i tredje etasje, og leietaker disponerer et enkelt felleskjøkken, samt vaskerom. Enkeltrommene ligger i andre etasje og har tilgang til felleskjøkken, samt vaskerom. Alle rommene har eget bad.

Fra Hurtigrutens hus til sykehuset er det 1,4 kilometer. Det tar cirka 15 minutter å gå til jobb, og det vil også være mulighet for parkering.

For å booke rom, ta kontakt på epost til bolig.stokmarknes@nlsh.no

Hybel

Ved Hurtigrutens hus på Stokmarknes kan du booke både enkeltrom og dobbeltrom.