Akutt fotballglede

Nordlandssykehusets ambulansetjeneste snørte på seg fotballskoene og entret Aspmyra til inntekt for årets TV-aksjon.

Fotballag i røde t-skjorter

Bak fra venstre: Thomas Følvik, Frank Strøm, Helge Vatnøy, Raymond Karlsen og Jonas Kristoffersen (målscorer). Midten fra venstre: Hilde Katrine Aass, Sofie Støylen, Hege Kristoffersen, Marie Rinø og Erica Dahl Langås. Liggende foran: paramedisinstudent Eirik Mathias Olsen. Foto: Christer Aass

Ambulansetjeneste ble utfordret av TV-aksjonen til å stille med lag i fotballturnering på Aspmyra stadion.

Rundt 30 bedrifter og organisasjoner hadde fått samme utfordring. «Team ambulanse» som besto av ambulansearbeidere fra stasjonene i Bodø og på Tverlandet havnet i gruppe med Elektro, Rapida og Bodø kommune.

Vant på walkover

– Dette her var veldig artig. Vi tapte mot Elektro (1-3) og Rapida (0-4) og vant 3-0 på walkover mot Bodø kommune. Vi hadde tatt kommunen dersom kampen hadde blitt spilt, de var helt sluttkjørte og hadde ingenting mer å gi, ler enhetsleder Thomas Følvik.

Teambuilding

Team Ambulanse stilte med en god blanding av rutinerte og nybegynnere.

– Noen hadde ikke spilt fotball før i det hele tatt. Jeg tror de med minst erfaring syntes det var aller artigst. Det var god stemning i kafeen på Aspmyra mellom kampene. Skikkelig teambuiling, rett og slett, forteller Følvik.​

Snakk om bedriftslag

– Det var så artig at vi snakker om å stille et lag i bedriftsserien her i Bodø. Vi har mange flere å ta av. Det blir i så fall et lavterskeltilbud hvor alle kan være med, sier Thomas Følvik.


​​