Julehjerter 2020

Også i år vil det være mulighet til å spre litt juleglede med noen varmende ord på våre hjerter i Bodø sentrum, Lofoten og Vesterålen.

Julehjerte

Tradisjonen med å skrive en liten hilsen på de røde papirhjertene i desember, har Nordlandssykehuset hatt de siste fem årene.

Koronapandemi til tross, også i år vil det bli mulighet til å skrive på en julehilsen ved sykehusene i Bodø sentrum, Lofoten og Vesterålen. Hjertene henges på juletrærne som er satt opp ved våre lokasjoner.

Varme og vennlighet

Nordlandssykehusets sommerfugl med det lille hjertet, symboliserer helseforetakets fokus på omsorg og kjærlighet.

- Vi er inne i en vanskelig tid hvor korona styrer det meste av dagene våre. Da er det viktig at vi alle husker på at dette en dag vil gå over, og at vi vil få hverdagen vår tilbake igjen om ei stund, sier avdelingsleder Vibeke Mikalsen ved Senter for drift og eiendom.

En vis lege sa: Den beste medisin for mennesker er omsorg og kjærlighet. "Hva om det ikke virker?" Legen smilte og sa: "Øk dosen"

- Det betyr mye at vi møter hverandre med varme og vennlighet over munnbindet og meteren.

Gode ord gir glede og styrke til dem som gir og dem som får, sier Mikalsen.

Digital hilsen

Hjertene vil bli satt fram ved juletrærne i Bodø sentrum, Lofoten og Vesterålen. Det settes fram Antibac, samt en boks med nye penner og en boks med brukte penner. På den måten ivaretas også smittevernet.

Om du ikke har mulighet til å skrive hilsen på sykehuset, kan du dele et hjerte med din tekst på Instagram, sammen med hashtagen #nlshhjerte.