Spennende forskningsrapport for 2017

Forskningen har viktige funksjoner for foretaket, og representerer et område som har vært i sterk vekst de siste årene. Når man leser forskningsrapporten for 2017, fremgår det at dette er en utvikling som ser ut til å fortsette.

Fra førstesiden på Forskningsrapporten 2017, Nordlandssykehuset
Fra forsiden på Forskningsrapporten 2017, Nordlandssykehuset

​- Samtidig som forskningen er i vekst, ser vi også et økende behov for å formidle informasjon om vår forskning til samarbeidspartnere i og utenfor både helseregion og – sektor, sier seksjonsleder for forskning Petter Román Øien. 
Årets rapport har tittelen «God forskning – bedre kvalitet». I de ulike artiklene går sammenhengen med kvalitet i behandlingstilbudet igjen som en rød tråd.

- Når vi har mye interessant å formidle innen forskning, skyldes dette at vi har offensive, engasjerte og dyktige forskere og klinikere i sykehuset som brenner for det de holder på med. Det er derfor naturlig å rette en stor takk til alle de som bidrar til å videreutvikle forskningen ved Nordlandssykehuset, påpeker Øien.

- Dersom du har spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon etter å lest rapporten, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via forskning@nlsh.no. 

Klikk her for å laste ned Nordlandssykehusets forskningsrapport 2017

Klikk her for å komme til siden hvor vi har samlet våre forskningsrapporter