HELSENORGE
Hånd som holder mobiltelefon
Digitale kartleggingsskjema

Checkware

Skal du til behandling i sykehuset? Da kan du få sendt skjemaer fra sykehuset digitalt, slik at du kan besvare disse hjemme, før du kommer til sykehuset.

​Pålogging for pasienter, pårørende og andre som skal besvare Checkware-​​skjema

Har du samtykket til å ta i bruk Checkware Nordlandssykehuset vil du motta SMS fra oss (NLSH) noen dager før du har time.

Denne SMSen inneholder informasjon om hvilken avdeling som har sendt ut skjemaet og hvordan du logger deg inn. Etter innlogging vil du finne skjemaer som helsepersonell har sendt deg. Disse skjemaene/kartleggingene er det viktig at du svarer på før du møter til oppsatt time. 

Har du spørsmål? Ta kontakt med timeservice, 75 57 10 00, eller aktuell avdeling.


Ofte stilte spørsmål

Hva er Chec​​k​​​​ware?

Checkware er et digitalt ​kartleggingsverktøy. Det betyr at ​tester, skjemaer og utredningsverktøy er digital. Man får ikke lenger brev i posten, men logger seg på Checkware og fyller ut sine helseopplysninger der. Det er helsepersonell som sender ut disse skjemaene basert på hvilken behandlingstilbud du skal få.
​​


Kan alle bruke ​Chec​​kware?

Ja, men Checkware tas først i bruk etter at du som pasient har godkjent at dette kan brukes.Hvordan logg​er​​ jeg meg på?

​Du får tilsendt link i SMSen fra Nordlandssykehuset som du kan klikke direkte på. Du kan også klikke på linken som er øverst på denne siden. Du kan bruke mobil, nettbrett eller PC. 
​​


Er det t​rygt å bruke Che​​ckware?

Ja, løsningen er trygg å bruke og Checkware sørger for sikker og lovlig lagring av alle pasientdata.​ Flere helseforetak bruker denne løsningen.
​​


Jeg får b​eskjed at ​​brukernavnet eller passordet er feil

I noen tilfeller blir ventelistebrevet sendt ut til barn under 16 år. I disse tilfellene vil SMSen bli sendt til en av barnets foreldre slik at en foresatt kan svare på vegne av barnet. Her må man bruke barnets fødsels- og personnummer for å logge seg inn i Checkware. 
​​


Hvem er det som ​​leser svarene ​​mine?

Svarene leses kun av behandler. Sensitive opplysninger er underlagt taushetsplikt.​

​​​​
 
Last ned brosjyre om Checkware​​
Fant du det du lette etter?