Dame som ser på nettbrett
Digitale kartleggingsskjema

CheckWare

Skal du til behandling i sykehuset? Da kan du få sendt skjemaer fra sykehuset digitalt, slik at du kan besvare disse hjemme, før du kommer til sykehuset.

Hva​​​ er CheckWare​​

Gjennom CheckWare kan Nordlandssykehuset tilby digital oppfølging av pasienter ved å sende ut kartlegginger/spørreskjema elektronisk, og hvor pasienten kan svare på disse hjemmefra. Målet med dette er at våre pasienter skal få mer effektiv hjelp gjennom digitale helsetjenester.

Hvordan svare på skjema som​ er sendt ut?

Pasienter som følges opp ved Nordlandssykehuset har nå mulighet til å registrere informasjon om eget sykdomsforløp ved innlogging på digital nettportal (CheckWare). Når timen din ved Nordlandssykehuset nærmer seg, vil du få tilsendt en SMS. I denne SMSen vil det stå at sykehuset ønsker at du besvarer et skjema før du møter opp til timen din. Når du logger deg inn i svarportalen, finner du mer informasjon om hvilken avdeling som har sendt ut skjemaet og hvilke skjema(er) vi ønsker at du skal besvare. ​

Se våre informasjonssider om CheckWare


​​Hvordan svare på et skjema på vegne a​​v barn
Hvis du har fått melding om å svare på et skjema på vegne av et barn, skal du logge inn med BankID​.

Spørsmål?​​​

Har du spørsmål i forhold til CheckWare eller innlogging? Send en henvendelse til kliniskikt@nlsh.no​

Ofte stilte s​pørsmål

Hva er Chec​​k​​​​Ware?

CheckWare er et digitalt ​kartleggingsverktøy. Det betyr at ​tester, skjemaer og utredningsverktøy er digital. Man får ikke lenger brev i posten, men logger seg på CheckWare og fyller ut sine helseopplysninger der. Det er helsepersonell som sender ut disse skjemaene basert på hvilken behandlingstilbud du skal få.
​​


Kan alle bruke ​Chec​​kware?

Ja, men CheckWare tas først i bruk etter at du som pasient har godkjent at dette kan brukes.Hvordan logg​er​​ jeg meg på?

​Du får tilsendt link i SMSen fra Nordlandssykehuset som du kan klikke direkte på. Du kan også klikke på linken som er øverst på denne siden. Du kan bruke mobil, nettbrett eller PC

OBS! Alle over 18 år logger seg på med BankID, mens de under 18 år logger seg inn med brukernavn og passord + engangskode.

Dersom du er over 18 år, men ikke har BankID, ta kontakt med avdelingen som har sendt ut skjema til deg slik at de kan tildele pålogging med brukernavn og passord til deg i stedet​​. 
​​


Er det t​rygt å bruke Che​​ckWare?

Ja, løsningen er trygg å bruke og CheckWare sørger for sikker og lovlig lagring av alle pasientdata.​ Flere helseforetak bruker denne løsningen.
​​


Jeg får b​eskjed at ​​brukernavnet eller passordet er feil

I noen tilfeller blir ventelistebrevet sendt ut til barn under 16 år. I disse tilfellene vil SMSen bli sendt til en av barnets foreldre slik at en foresatt kan svare på vegne av barnet. Her må man bruke barnets fødsels- og personnummer for å logge seg inn i CheckWare. 
​​


Hvem er det som ​​leser svarene ​​mine?

Svarene leses kun av behandler. Sensitive opplysninger er underlagt taushetsplikt.​

​​​​
 
Last ned brosjyre om CheckWare​​Fant du det du lette etter?