Patologienheten

På patologisk enhet jobber vi med obduksjoner og prøver å oppklare årsak til dødsfall, enten de skyldes sykdom eller unaturlige forhold. Men i de senere årene er patologi blitt mer og mer et servisefag som undersøker celler og vev fra levende. Slikt materiale sendes fra kliniske avdelinger på sykehus eller fra legekontor. God kontakt med rekvirentene er viktig for at vi kan vurdere våre funn riktig.

Kontaktinformasjon

Telefon
75 57 83 67
mandag - fredag 0800-1530
O-fløya, Bodø sentrum
Besøksadresse
Biskop Kroghs gate 22, 8007 Bodø(Kart)

Dekning av reiseutgifter

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling kan du ha rett til å få dekket nødvendige utgifter. Les mer om dine rettigheter

Planlegg reisen til Nordlandssykehuset

Mange reiser til eller fra sykehuset med offentlig transport. Det er mulig å ta seg frem til de fleste avdelinger ved Nordlandssykehuset med buss. Sjekk ut reisnordland.no for rutetider.

Trenger du drosje? Ring Nordland taxi, tlf. 07550

Pasientreiser ivaretar organiseringen av rekvirerte reiser for Nordlandssykehuset, les mer om pasientreiser Nordlandssykehuset

Praktisk informasjon

Biblioteket, Bodø sentrum

Åpent alle hverdager fra kl. 09.00-15.00.

Plassering i fløy H01, samlokalisert med Lærings- og mestringssenteret.
 
Hoveddelen av bibliotekfilialens samling er medisinsk faglitteratur om somatiske lidelser og pensumlitteratur for helsefaglige utdanninger. En egen samling med tilpasset litteratur beregnet på pasienter og pårørende finnes også. Det tilbys litteratursøk for ansatte/studenter, fjernlån fra andre bibliotek, lesesalsplasser og kunde-PC.
 
Kontaktinformasjon:  somatikkbibliotek@nlsh.no
Fant du det du lette etter?