BUP Lofoten Gravdal

Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk for Lofoten er et poliklinisk tilbud (dagtilbud) for barn og ungdom mellom 0-18 år og deres foresatte/familier.

Les mer om BUP Lofoten Gravdal

BUP Lofoten Gravdal

Vi utreder og behandler barn og unge (0-18år) med psykiske vansker, samt at vi yter hjelp til deres familier.  Noen av de vanligste problemstillingene er vansker med følelsene, selvmordstanker, angst, spiseforstyrrelser, selvskading, og vansker i forbindelse med ADHD, Asperger-syndrom eller annen utviklingsforstyrrelse.  Ved siden av dette deltar vi i samarbeidsfora rundt forebyggende arbeid og tverrfaglig samarbeid innenfor det barne- og ungdomspsykiatriske fagområdet.  Vi har faste konsultasjonstider med fagpersoner i kommunehelsetjenesten, hvor vi gir veiledning og hvor saker kan drøftes anonymt.

Behandling foregår hovedsakelig i form av individuell- eller familieterapi, og veiledning til foreldre eller andre foresatte.  Vi tilbyr medikamentell behandling når det er indikasjon for det, og vi deltar i samarbeidsmøter rundt barn/ungdom med andre samarbeidspartnere.

I tillegg tilbyr vi hesteassistert psykoterapi (EAP), hvor hester brukes som medhjelpere i terapien.

Vi har et sped- og småbarnsteam på vår BUP som jobber spesifikt mot de yngste, og som tilbyr råd og veiledning til foreldre som av ulike grunner sliter med sin foreldrerolle og/eller i samspill med sine barn.

Kontaktinformasjon

Telefon
76 06 01 00
Lofoten, Gravdal
Besøksadresse
Sykehusbakken 23(Kart)
Sykehusbakken 23, 8372

Dekning av reiseutgifter

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling kan du ha rett til å få dekket nødvendige utgifter. Les mer om dine rettigheter

Parkering, Gravdal

 Oversiktsbilde parkering Lofoten, Gravdal

Planlegg reisen til Nordlandssykehuset

Mange reiser til eller fra sykehuset med offentlig transport. Det er mulig å ta seg frem til de fleste avdelinger ved Nordlandssykehuset med buss. Sjekk ut reisnordland.no for rutetider.

Trenger du drosje? Ring Nordland taxi, tlf. 07550

Pasientreiser ivaretar organiseringen av rekvirerte reiser for Nordlandssykehuset, les mer om pasientreiser Nordlandssykehuset

Praktisk informasjon

Kantine, Lofoten Gravdal

Kantina ligger i første etasje - til høyre ved hovedinngangen.
Åpningstider: Fra 07.30 -14.00 på hverdager. Stengt helg og høytider.

Kantinen har bankterminal.

Trådløst nettverk

I Bodø og i Lofoten er det tilgang  på internett, men du må ha brukernavn og passord. Dette får du enten i resepsjonen eller hos den aktuelle klinikken du er på.

Lappene gir deg tilgang for enten ett døgn eller en uke.
Fant du det du lette etter?