Zefyr hotell

Ligger på sykehusområdet i Bodø sentrum med egen inngang fra Biskop Kroghs gate 21. Det er også gjennomgang fra sykehuset via hovedinngangen i Parkveien. Hotellet er døgnåpent, og det er alltid noen som tar i mot deg i resepsjonen når du kommer.

 
Les mer om Zefyr hotell

Zefyr hotell

Hotellet har 61 rom. Samtlige rom har eget bad, telefon, kjøleskap, TV og gratis trådløs internettilgang. Hårføner og paraply kan lånes i resepsjonen.

På vårt hotell skal du som gjest være trygg og føle deg vel. Vi har ansatte med solid sykepleierfaglig bakgrunn som er til stede i resepsjonen døgnet rundt. Alle våre rom har to nødalarmer direkte knyttet til resepsjonen.

Vi ønsker å skape et miljø der gjestene våre trives og føle seg hjemme. Pasienter som ikke har behov for å være på sykehus med 24-timers tilsyn og pleie, vil få et godt og trygt botilbud hos oss. Pårørende kan bo sammen med pasienten hvis ønskelig.

Zefyr pasienthotell er drevet av Norlandia på oppdrag av Nordlandssykehuset HF.


Mattilbud

Hotellet har egen restaurant og alle faste måltid blir servert fra buffé. Vi tar utgangspunkt i sunne råvarer og variert utvalg. Frokost er inkludert i romprisen. Lunsj, middag og kveldsmat er til salgs for de som ikke har alle måltider inkludert. I tillegg er kaféen og kiosken vår åpen døgnet rundt.

Åpningstider:

Frokost

Mandag-fredag kl. 07.00-09.00

Lørdag-søndag kl. 08.00-10.00

Lunsj

Mandag-fredag kl. 11.00-13.00

Middag

Mandag-fredag kl. 16.00-17.00

Lørdag-søndag kl. 14.00-15.00

Kvelds

Mandag-søndag kl. 19.00-20.00

Kafé og kiosk

Vår kafé og kiosk er døgnåpen. Her kan vi by på et variert utvalg av drikke, påsmurt mat, kaker, aviser, hygieneartikler og ukeblad. Hotellet har alle rettigheter.

Dekking av hotellutgifter

Pasienter som er kalt inn av sykehuset og der sykehuset har bestilt rom, dekkes oppholdet vanligvis av Nordlandssykehuset. Hvis man i innkallingen blir bedt om å bestille selv må man dekke kostnaden selv. Pårørende dekker i hovedsak kostnadene selv, men dette blir vurdert individuelt.

Forespørsel på priser og rom reservasjon ta direkte kontakt med hotellet, telefon 75 50 06 20.

Parkering

Hotellets gjester kan parkere på egne merkede parkeringsplasser under oppholdet. OBS. Husk å hente parkeringsbevis i resepsjonen. I tillegg finnes det godt med parkeringsplasser mot betaling på sykehusets parkeringsplass, og på kommunale plasser rundt hotellet.


Kontaktinformasjon

Dekning av reiseutgifter

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling kan du ha rett til å få dekket nødvendige utgifter. Les mer om dine rettigheter

Planlegg reisen til Nordlandssykehuset

Mange reiser til eller fra sykehuset med offentlig transport. Det er mulig å ta seg frem til de fleste avdelinger ved Nordlandssykehuset med buss. Sjekk ut reisnordland.no for rutetider.

Trenger du drosje? Ring Nordland taxi, tlf. 07550

Pasientreiser ivaretar organiseringen av rekvirerte reiser for Nordlandssykehuset, les mer om pasientreiser Nordlandssykehuset

Praktisk informasjon

Apotek, Bodø sentrum

Du finner Sykehusapoteket i fløy G, med inngang fra glassgata. 

 
Åpningstider: Våre åpningstider er 08:00 - 16:00. Helger og helligdager har vi stengt.

 
Telefon: 77781900

Selvinnsjekk og betaling

​​​Som pasient ved Nordlandssykehuset i Bodø og Vesterålen ønsker vi at du benytter selvinnsjekk ved poliklinisk oppsatt time. Det vil si at du ved ankomst Nordlandssykehuset registrerer deg i en selvinnsjekksautomat ved å benytte fødselsdato og etternavn. Registrerer du i tillegg ditt telefonnummer, har vi mulighet til å sende deg SMS når det er din tur å komme inn til legen. Vi kan lagre nummeret ditt i journalen, slik at vi hele tiden har dine oppdaterte personopplysninger og kan sende deg påminnelser i forkant av neste time.

Dersom vi har nummeret ditt registrert i vårt system kan vi sende deg SMS dersom legen kan ta deg inn tidligere enn forventet, og du kan sitte hvor som helst i mellomtiden, fram til ti minutter før din time begynner.
 
Som første sykehus i Norge tilbyr vi betaling i automat ved lokasjon Bodø og Stokmarknes.

Har du flere timeavtaler i løpet av samme dag, behøver du kun gå i automaten etter siste gjennomførte time. Vi vil da samle eventuelle beløp, slik at du kun behøver å betale en gang, uten å måtte stå i kø i de ulike poliklinikker. Nordlandssykehuset ønsker å oppfordre alle brukere til å betale med kort. Men dersom du av ulike grunner ikke ønsker det, kan vi sende deg en faktura el du kan betale kontant i vår ekspedisjon i første etasje. Her aksepterer vi også kredittkort.

Betalingsløsningen er foreløpig ikke tilgjengelig ved radiologiske besøk.
 
Selvinnsjekk og betaling i automat fører til at du som pasient ikke behøver å henvende deg i skranken før og etter ditt besøk. Du må allikevel påberegne at det kan ta noen minutter før oppgjøret ditt er klart i automaten.
 
Dersom du har behov for assistanse til selvinnsjekk el betaling ta kontakt med pasientvert eller personalet i ekspedisjonen så vil de kunne hjelpe deg. 
Fant du det du lette etter?