HELSENORGE
Karrieremuligheter

Kom og jobb hos oss - ambulansearbeidere

Avdelingen for ambulanse er lokalisert i Lofoten, Vesterålen og Saltenområdet, fordelt på seks områder med 20 ambulansestasjoner. Vi har mange ambulansearbeidere i sving, men nå trenger vi enda flere! Søk jobb hos oss!

Som ambulansearbeider er du alltid klar til å rykke ut ved akutt skade eller sykdom. Ved Nordlandssykehuset har vi seks ambulanseområder, hvor hvert område byr et godt faglig og sosialt miljø​. Tør vi nevne at du får vill, vakker og rå natur på kjøpet?

Nordland​​ssykehuset har seks ambulanseområder​

Ambulanseo​​mråde 1 – Sal​​​ten Sør

Meløy og Gildeskål kommune og har stasjoner på Ørnes, Inndyr og Engavågen. Har i alt fire ambulanser, tre døgnbiler og én dagbil som er aktiv i ukedager.

​​​

Amb​ula​nseområde 2 – Salten Midt

Bodø Kommune og har stasjonene i Bodø og på Tverlandet. På Bodøstasjonen går man 12 timers aktivt skift dagvakt eller nattevakt mens man på Tverlandet jobber døgnvakter i en kombinasjon av aktiv og passivt hvilende vakt. I Bodø har vi 18 ansatte og 1 lærling, samt 6 ansatte i 50% stilling. På Tverlandet har vi 7 ansatte.

​​​

Ambulan​​s​​eområde 3 – Salten Nord

Som er kommunene Steigen og Hamarøy, har i alt fire ambulanser. Per tiden har vi stasjon på Oppeid, Innhavet og to stasjoner i Leinesfjord.

Am​​bul​anseområde 4 – Lofoten

Er området Vågan, Vestvågøy og Moskenes kommune med stasjoner i Svolvær, på Gravdal og Reine.

​I Svolvær er det 14 ansatte og to lærlinger. Gravdal har 14 ansatte og to lærlinger. To

Ambulanse​​område 5​​ – Vesterålen

Er området Sortland, Hadsel, Andøy, Øksnes og Bø kommune og har stasjoner på Sortland, Andenes, Åse, Stokmarknes, Myre og Bø.

Ambulanseo​​mråde ​6 – Salten Indre

Er området Fauske, Sørfold, Saltdal og Beiarn Kommune og har stasjoner på Fauske med to ambulanser, Saltdal med to ambulanser og Beiarn med én ambulanse.