HELSENORGE
Radiolog smiler mot kamera

Kom og jobb hos oss - radiologer

Nordlandssykehuset bygger opp fagmiljøet i radiologi i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi er en stor enhet som jobber tett sammen i et godt arbeidsmiljø. Det gjøres en formidabel innsats av alle våre kolleger, men for å kunne løse de oppgavene vi er tildelt trenger vi enda flere med på laget.  
​Velg lekre Lofoten eller vakre Vesterålen hvis du foretrekker et lite, men engasjerende fagmiljø. Velg bemerkelsesverdige Bodø hvis det frister med et større fagmiljø og nordnorsk bypuls. Høres det spennende ut å pendle mellom de ulike lokalisasjonene? Vi kan legge til rette for det. Har du behov for fleksibilitet i arbeidslivet? Ta kontakt med oss så finner vi ut av det sammen. 

Som radiolog i Nordlandssykehuset kan du velge din subspesialisering. Utstyrsparken vår er moderne og lokalene er nyrenoverte. Forskningsmiljøet er engasjerende og involverende. Arbeidsmiljøet er forankret i faglig nysgjerrighet, rom for utvikling og masse humør. Her bygger man hverandre opp på tvers av profesjoner. 

Så, hva engasjerer deg? Fortell oss det! Sammen kan vi bygge opp radiologien i Nordlandssykehuset. Utfordringene, de interessante casene og de komplekse undersøkelsene er her. Og mulighetene er også her.

​​​

Bli kjent med noen av våre flotte folk på sykehuset!

Fant du det du lette etter?