Helsenorge

Kontaktinformasjon

Du kan kontakte sykehuset både via telefon, e-post, vanlig post og ved å komme hit. Vi har sentralbord i Bodø, Lofoten og Vesterålen.

Har du behov for øyeblikkelig hjelp, ring 113.

Sentralbord​​ene

​Andre nummer:

​For end​ring/avbestilling av poliklinisk time, ta kontakt med Timeservice, telefon 75 57 10 00 eller epost: timeservice@nordlandssykehuset.no

For endring/avbestilling av innleggelse og operasjoner, se kontaktinformasjon i innkallingen du har mottatt eller ring sentralbordet 75 53 40 00

E-post: postmottak@nordlandssykehuset.no OBS! Ikke send personopplysninger!

Postadres​se

Det er felles postmottak for alle sykehus i Salten, Lofoten og Vesterålen. Adressen er:
Nordlandssykehuset HF
Navn/avdeling/enhet
8092 Bodø

Besøksadresser

Bodø (sentrum)
Parkveien 95

Bodø (Rønvik)
Kløveråsveien 1

Vesterålen (Stokmarknes)
Ivar Bergsmosgate 3

Lofoten (Gravdal)
Sykehusbakken 23

Fakturaadre​sser (for leverandører)

Nordlandssykehuset HF skal motta EHF-faktura fra alle leverandører som har mulighet til det.

Helsefor​​etakene er registrert i ELMA. Nordlandssykehuset HF organisasjonsnr. 983974910.​

Informasjon om EHF-faktura på våre nettsider for leverandørerHvis leverandører må sende faktura på annen måte, kan den sendes på e-post (som pdf) eller som brevpost.

​Faktura på​​ e-post

NB! Faktura kan sendes som vedlagt PDF-fil til adressen under (andre filformater godtas ikke.). Ved e-post skal det kun være én faktura m/vedlegg i hver pdf-fil.

Faktura i brevpost

Fakturaadresse: